Coaching

Transpersoonlijke coaching

Het is mijn intentie om je te ondersteunen bij het innemen van jouw ruimte, het bewandelen van je unieke pad en het vrijmaken van conditioneringen en blokkades die niet meer bij je passen. Zodat je kunt gaan leven vanuit je essentie en in verbinding met jezelf en alles om je heen.

‘Transpersoonlijk’ betekent dat we vanuit een breder perspectief kijken naar wat er gaande is. We onderzoeken wat de situatie je laat zien en wil vertellen.  Het is een holistische benadering waar lichaam, geest en ziel de aandacht krijgen. Deze benadering helpt je om betekenis en zin te lezen in gebeurtenissen en ervaringen. Zo worden ook ogenschijnlijk zware processen in een licht van ontwikkeling geplaatst.

Bewustzijn, gewaarzijn, compassie

Als coach bied ik je mijn aandacht voor wat er voor jou speelt. Alle hulpvragen zijn welkom. Samen onderzoeken we in het moment wat er gaande is en wat je nodig hebt. Van tevoren ligt niet vast hoe er precies gewerkt gaat worden. We stemmen samen af in het moment. Met verschillende instrumenten zoals meditatie, visualisatie, lichaamswerk, reiki en voice dialogue zijn we in iedere sessie weer vrij om passende ondersteuning te bepalen. We zijn gericht op het vergroten van lichaamsbewustzijn, zelfinzicht, compassie en oefenen in zijn met wat is.

Ik beschouw een crisis of een probleem als een poort naar verdieping en transformatie. Nog meer jij, nog meer vrij, nog meer in waarheid en in verbinding leven.

In overleg besluiten we samen de frequentie en de vorm van begeleiding die nodig is.

Een consult duurt een uur en kost 120 euro inclusief BTW. Studenten en werkzoekenden kunnen contact met mij opnemen voor een aangepast tarief.

Praktijkadres: Herengracht 503, Amsterdam

info@marjoleinburgerhout.nl

06 52 62 82 55 

referenties

‘Het maken van een afspraak met Marjolein gaat op zo’n fijne manier dat dat mij gelijk al goed deed. Ze schreef mij: “(…) dan kan ik je in alle rust ontvangen”. Marjolein luistert zonder oordeel en met haar volledige aandacht. Ik vond het heel fijn om mijn verhaal aan haar te kunnen vertellen. Ze begreep mij en stelde voor een oefening te doen. Die oefening was zo krachtig dat ik nu – twee weken later – nog steeds de rust en ontspanning ervaar die er het gevolg van was. Marjolein heeft een mooie en wijze kijk op het leven en ook veel humor waarmee ze haar licht laat schijnen op dat wat zwaar kan aanvoelen.’

Jorinde

——————————-

‘Alle sessies met Marjolein zijn ontzettend fijn en helend voor me geweest. Ze heeft me geholpen en helpt me nog steeds een rust te vinden waarvan ik niet wist dat hij in me zat. Ze is uiterst liefdevol, authentiek, intelligent en heeft een goed gevoel voor humor. Ik wens iedereen een Marjolein toe die bij je kan zijn terwijl je de diepe uithoeken van je ziel onderzoekt.’

Titia

——————————-

‘Marjolein is een van die weinige mensen die, door haar eigen kracht, jou ook sterker maakt. Want haar liefde voor mensen is in alles voelbaar wanneer je bij haar bent, er wordt echt van je gehouden. In al haar rust, mensenkennis en wijsheid weet zij feilloos ‘waar’ je bent en wat je nodig hebt. Ze is zorgvuldig en geduldig maar tegelijkertijd scherp van geest en duidelijk. Daarmee weet ze zachtaardig de vinger op de zere plek te leggen om je vervolgens te begeleiden naar wat jij nodig hebt. Marjolein kijkt en luistert naar je op zo’n manier, dat je je in al je kwetsbaarheid het meest krachtigst voelt. Haar manier van werken heeft daarmee het effect dat je met andere ogen naar jezelf gaat kijken, vol vertrouwen, moed en zekerheid voor wie je bent. Marjolein brengt je daarmee waar je hoort te zijn, terug bij jezelf.’

Jentien